Denver Broncos QB Russell Wilson Turun dalam ‘Monday Night Football’
Toto

Denver Broncos QB Russell Wilson Turun dalam ‘Monday Night Football’

Ia adalah penutup untuk Minggu 6 dalam NFL, dengan Monday Night Football menutup segala-galanya. LA Chargers dan Denver Broncos mempamerkan Live SGP persembahan yang lebih baik daripada yang dijangkakan ramai, menjadikannya cara terbaik untuk melabuhkan tirai pada minggu ini.

Denver Broncos QB Russell Wilson
Denver Broncos QB Russell Wilson dipecat oleh LA Chargers linebacker Drue Tranquill semasa Monday Night Football. Broncos melakukan perlawanan, tetapi Chargers bangkit dengan kemenangan. (Imej: Getty Images)
Ia adalah jalan yang sukar dan kadangkala menegangkan menuju kemenangan bagi Pengecas. Mereka baru sahaja menewaskan Broncos 19-16 dalam masa lebih masa, terima kasih kepada rehat bertuah dan sepakan goyah.

Kicker Dustin Hopkins adalah wira permainan, membantu mengetuai Pengecas untuk kemenangan ketiga berturut-turut. Walaupun kecederaan kaki yang menyebabkan dia kelihatan kesakitan, dia menyambung pada gol padang 39 ela dalam masa lebih masa untuk akhirnya menamatkan pertarungan bolak-balik.

Tidak Cantik, tetapi Berkesan
Selepas suku pertama yang kukuh, Broncos QB Russell Wilson gagal ketika permainan berjalan, pergi 15-of-28 untuk 188 ela dengan touchdown dan empat guni. Di seberang padang, Pengecas QB Justin Herbert adalah 37 daripada 57, melepasi sejauh 238 ela dengan sentuhan, pemintasan dan dua guni.

Walaupun Wilson kadang-kadang kelihatan terkeluar, pertahanan Broncos mengenakan kehendaknya pada suku pertama di mana Herbert tidak dapat mencari jalan untuk menyerang. Gol dan pukulan padang dipamerkan, kerana kedua-dua pasukan tidak begitu berjaya dalam menggerakkan rantai.

Pada suku pertama, pertahanan Chargers melakukan kesilapan apabila ia meninggalkan Greg Dulcich sendirian. Itu membolehkan Wilson menyambung untuk satu-satunya TD pasukan dan mendahului 10-0.

The Chargers bangun pada suku kedua apabila Austin Ekeler berlari dalam larian touchdown dari garisan 6 ela untuk bergerak ke dalam jarak tiga. Herbert kemudian mengambil alih dan memerintah padang, tetapi hanya untuk beberapa permainan. Denver menghentikan Chargers kedinginan di garisan 19 ela di Keluaran Sidney ambang separuh masa, dan LA terpaksa berpuas hati dengan gol padang untuk mengikat permainan.

Broncos menguasai bola dengan kurang daripada satu minit lagi sebelum rehat, tetapi Wilson tidak bersedia untuk berundur. Dia melemparkan hantaran 49 ela yang luar biasa kepada penerima lebar KJ Hamler, dan Broncos pergi ke bilik persalinan dengan mendahului 13-10.

Separuh Masa Kedua Membawa Persembahan Berulang
Pengecas mengambil alih selepas rehat, mendahului dengan gol padang untuk mengikat keadaan sekali lagi. Beginilah permainan berlangsung pada separuh masa kedua, dengan kedua-dua pasukan bergelut bolak-balik dalam perjuangan yang berterusan untuk mendapatkan yardage.

Setiap pemanduan mengalihkan rantai lebih dekat kepada kedudukan pemarkahan sebelum hentian mati membawa segala-galanya terhenti. Akhirnya, apabila kedua-dua pasukan tidak dapat menghasilkan lebih banyak mata apabila masa tamat, Chargers dan Broncos terpaksa mencari angin kedua mereka untuk menyelesaikan permainan di OT.

Ini tidak lebih daripada kesinambungan daripada apa yang telah dilihat sepanjang permainan. Jika bukan kerana pukulan tendangan yang gagal, permainan mungkin masih diteruskan hari ini. Nasib baik, NFL memastikan perkara itu tidak boleh berlaku.

Sebaliknya, Ja’Sir Taylor dari Pengecas memaksa melakukan kesilapan yang menyebabkan rakan sepasukan Dean Leonard mendapatkan semula bola. Dari situ, Chargers menemui cara untuk bergerak ke posisi dan membenarkan Hopkins untuk menendang gol padang yang memenangi permainan.

Ini adalah kali kedua Chargers tidak melepasi 20 mata musim ini. Hasilnya, permainan ini membuktikan sekali lagi bahawa petaruh perlu menyokong Togel Hongkong bahagian bawah, yang telah mencapai 59% sepanjang tahun ini.

Prestasi Pengecas juga menghalang mereka daripada membuat liputan, yang sepatutnya menjadi pencapaian yang mudah. LA mempunyai peluang yang mencukupi untuk melakukan sesuatu, terutamanya selepas Wilson bangkit lemas akibat kecederaan hamstring pada lewat permainan.

Seterusnya, Broncos menghadapi New York Jets, yang secara mengejutkan lebih baik daripada tahun lepas. Mereka kini 4-2 dan telah meraih tiga kemenangan berturut-turut. The Chargers akan menentang Seattle Seahawks , yang baru sahaja mengalahkan Arizona Cardinals pada hari Ahad.