WORLD POKER TOUR® MELUASKAN PENGEDARAN DI RANGKAIAN SUKAN FUBO FUBOTV
Toto

WORLD POKER TOUR® MELUASKAN PENGEDARAN DI RANGKAIAN SUKAN FUBO FUBOTV

The World Poker Tour ® mengumumkan perjanjian pengedaran baharu dengan Fubo Sports Network, rangkaian TV langsung dan percuma kepada pengguna daripada platform penstriman TV langsung yang mengutamakan sukan fuboTV, menjadikan kejohanan WPT ® liputan boleh dilihat dari hampir mana-mana peranti di AS dan Kanada.

Fubo Sports Network akan menampilkan kejohanan WPT baru-baru ini dari Las Vegas, Paris, Barcelona dan banyak lagi, merangkumi lebih 10 musim, serta acara yang diarkibkan dari perhentian utama dalam lawatan itu. Pengaturcaraan Jelajah Poker Dunia menyertai barisan sukan langsung Fubo Sports Network yang mantap daripada Lights Out Xtreme Fighting, Kelayakan Piala Dunia Qatar Amerika Selatan 2022 (CONMEBOL), Liga Endesa dan banyak lagi, serta Result HK pengaturcaraan asal yang memenangi anugerah termasuk No Chill dengan Gilbert Arenas dan Getcha Popcorn Sedia dengan TO dan Hatch .

“Sejarah yang kaya dalam Jelajah Poker Dunia adalah sesuatu yang kami terus berusaha untuk berkongsi dengan semua peminat poker,” kata Johnny McMahon, Naib Presiden WPT Studios. “Dengan Fubo Sports Network, penonton boleh menangkap aksi WPT klasik di fuboTV atau pada banyak rakan kongsi pengedaran Fubo Sports Networks, termasuk Saluran Roku, Samsung TV Plus, Saluran Vizio dan banyak lagi.”

Rangkaian Sukan Fubo ialah rangkaian TV linear fuboTV khusus untuk Data SGP menampilkan cerita sukan di dalam dan di luar padang. Peminat boleh menstrim Fubo Sports Network secara percuma di Saluran LG, Samsung TV Plus, The Roku Channel, Vizio Channels, Sports on Tubi, Plex, Hisense Smart TVs dan XUMO atau sebagai sebahagian daripada pakej langganan fuboTV bagi 100+ sukan, berita dan hiburan saluran.

“ Kami sangat teruja untuk mempersembahkan perlawanan Jelajah Poker Dunia terpilih kepada penonton Rangkaian Sukan Fubo,” kata Pamela Duckworth, ketua Rangkaian Sukan Fubo dan pengaturcaraan asal. “Rakan kongsi seperti Jelajah Poker Dunia membantu menjadikan Fubo Sports Network destinasi utama untuk pelbagai kandungan sukan dan permainan yang membawa suara atlet kepada peminat di dalam dan di luar padang. “

Perkongsian baharu ini hadir di tengah-tengah pelancaran WPT Musim XX, yang meraikan ulang tahun ke-20 Jelajah Poker Dunia.

“Kami tidak sabar-sabar untuk membuka peti besi sejarah kejohanan WPT untuk dikongsi dengan dunia poker,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif WPT. “Kami tidak berhenti di situ. Kami akan menambah dengan penambahan tetap Totobet HK liputan kejohanan WPT baharu dari Musim XX dan seterusnya.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Jelajah Poker Dunia, lawati WPT.com.

 

HUBUNGI MEDIA

Lance Bradley lance.bradley@wpt.com

 

MENGENAI WORLD POKER TOUR®

World Poker Tour® (WPT®) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-19, yang disiarkan di Bally Sports di Amerika Syarikat. Musim XIX WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com.